De Glasdokter.

 

De Glasdokter is een glaszettersbedrijf dat al meer dan 40 jaar uitstekend werk afleverd. Het is een familie bedrijf waar momenteel de 3e generatie werkzaam is. Het werk varieert van grote nieuwbouw tot kleine particulieren klussen, glaszetterswerk tot schilderswerk. Wij werken landelijk voor verschillende aannemers en schildersbedrijven. De Glasdokter is VCA gecertificeerd. Al ons personeel is intern opgeleid tot uitstekende glaszetters die erg vakbekwaam zijn, en al de nieuwste technieken van glaszetten tot in de puntjes beheersen.

Kortom het ideale bedrijf om uw project en/of klus tot een gewenst resultaat te brengen. Bovendien geven wij 10 jaar garantie op het geleverd product.

 

Schilderwerken

 

Van Leth Schilderwerken is een onderdeel van De Glasdokter.Wij zijn een dynamisch en modern schildersbedrijf wat zich richt op de zakelijke en particulieren markt. Wij werken zoal voor scholen, instellingen en woningbouwverenigingen.Van Leth Schilderwerken is gevestigd in Nijmegen en heeft zeer vakbekwame mensen in dienst. Wij staan al 38 jaar garant voor een goede service, hoge kwaliteit en een klantvriendelijke behandeling. Naast het schilderwerk bezitten wij over een repair care certificering voor vervanging van houtrot en lamineren. Kortom een ideale partij voor een verbluffend resultaat.

Voor meer informatie over de schilder diensten kunt u kijken op:
www.vanlethschilderwerken.nl